Forma 1 Mexikói Nagydíj

5 hours agoForma-1 Mexikói Nagydíj Mexikói Nagydíj - Verstappen nyert és már 19 pont az előnye. A Mexikói Nagydíjjal folytatódik az előttünk álló hétvégén a 2021.


Xnhkm2dso25l6m

A Mercedes pénteki gyengélkedése szombatra feltámadást hozottOlyannyira hogy a német gárda foglalhatta el az első sort a rajtrácson BottasHamilton sorrendben Verstappen csak a harmadik helyről várhatta a piros lámpák kialvását.

Forma 1 mexikói nagydíj. Az F1-es Mexikói Nagydíj TV-közvetítései. Valtteri Bottas a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről. Ne maradjon le a versenynaptár egyetlen Forma 1 futamáról se.

A Mercedesek a Red Bull elől rajtolnak majd a mai versenyen. 10 hours agoA Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa. 1014 Köszöntöm a Forma1 rajongóit Kanócz Róbert vagyok és velem követhetik végig a 2021-es Mexikói Nagydíj első szabadedzését.

Perez volt a leggyorsabb a mexikói FP3-on több mint 6 tizedre a Mercedesek. A vasárnapi események percről percre. Jó néhány helyen változik a Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa az időmérő edzés végeredményéhez képest egy dolog azonban változatlan.

A leggyorsabb kört a finn Valtteri Bottas autózta őt követte csapattára a hétszeres világbajnok és jelenleg is címvédő brit Lewis Hamilton. 20 hours agoÍme a 2021-es Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa öt pilóta kapott büntetést. 2 days agoA két Mercedes végzett az első két helyen a Forma-1-es Mexikói Nagydíj pénteki első szabadedzésen.

5 hours agoMax Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Mexikói Nagydíjat így már 19 pont az előnye az összetett élén a címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal a Mercedes brit pilótájával szemben. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. A 24 éves Verstappennek ez volt az idei kilencedik és pályafutása 19.

A 24 éves Verstappennek ez volt az idei kilencedik és pályafutása 19. Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Mexikói Nagydíjat. 16 hours agoAz Alfa Romeo Forma1-es pilótája Kimi Raikkönen a Mexikói Nagydíj időmérő edzésén a bokszutca bejáratnál történt áthajtása miatt kapta meg a második megrovását a napokban.

Jó néhány helyen változik a Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa az időmérő edzés végeredményéhez képest egy dolog azonban változatlan. Verstappen mögött Hamilton végzett a második helyen a dobogó alsó fokára pedig a másik. 0630 A pontversenyben éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője autózta a legjobb időt a Forma-1-es Mexikói Nagydíj második pénteki szabadedzésen.

A 71 körös Mexikói Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. 19 hours agoMexikói Nagydíj - Bottas a pole pozícióban Hamiltoné a második rajtkocka. A McLaren MCL35M Ricciardo stílusa felé mozdult el 20 p.

17 hours agoMexikói Nagydíj - Bottas a pole pozícióban Hamiltoné a második rajtkocka. Amennyiben másik de ezzel megegyező nevű Mexikói Nagydíj versenysorozatot keresel válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát országot a bal oldali menüben. Valtteri Bottas a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

Versenyét a Mexikói Nagydíjat. Kövesd az F1Világgal az eseményeket. 9 hours agoMexikói Nagydíj.

évi Forma-1-es világbajnoki sorozat 18. 10 hours agoA Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa. A hazai közönség előtt szereplő Sergio Pérez autózta a legjobb időt a Forma-1-es Mexikói Nagydíj harmadik szombati szabadedzésen.

Ez a Mexikói Nagydíj MotorsportForma 1 oldala. Mexikói Nagydíj rajtrács. 9 hours agoF1 Hírek Forma1.

Magyar idő szerint este 8 órától tartják a 2021. A Mexikói Nagydíj 20 órakor rajtol az M4 Sport élő közvetítése 1930-kor kezdődik. Valtteri Bottas a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

A 32 éves Bottasnak ez az idei harmadik és. 1 day agoÍme a 2021-es Forma-1-es Mexikói Nagydíj menetrendje újabb esti program. 2 days ago1016 Már csak szűk negyedóra választ el minket attól hogy a lámpák zöldre váltsanak a bokszutca végén és az első autók kigurulhassanak a pályára.

Jó néhány helyen változik a Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa az időmérő edzés végeredményéhez képest egy dolog azonban változatlan. Versenyére Max Verstappen érkezhet meg világbajnoki éllovasként. A Mexikói Nagydíjat bátran nevezhetjük az egyik legváltozatosabb eredményeket produkáló versenyhelyszínnek.

MA 1 KÖZVETÍTÉSEK M4 Sport HD 20211107 1235 Forma-1 Időmérő edzés. A futam vasárnap lesz. Futamgyőzelme a mexikóvárosi pályán pedig harmadszor diadalmaskodott.

Forma 1 közvetítéseket keres a musortv több mint 170 csatornájánal kínálatából. The post A Forma-1-es Mexikói Nagydíj rajtrácsa appeared first on F1VILÁGHU. Forma-1 Mexikói Nagydíj 2021 online közvetítés live stream.

A 32 éves Bottasnak ez. 1 day agoForma-1 Mexikói Nagydíj - A szombati szabadedzés eredménye. A Mercedesek a Red Bull elől rajtolnak majd a mai versenyen.

Forma-1 - Időmérő. A Mercedesek a Red Bull elől rajtolnak majd a mai versenyen. Az F1-es veterán Raikkönen a záróvonalat átlépve próbált a bokszutcába hajtani mielőtt rájött volna a hibájára és zűrzavar közepette.

évi Forma-1-es világbajnoki sorozat. A Red Bull pilótája mögött csapattársa a második gyakorláson győztes az összetett világbajnoki. 15 hours ago10 Mexikói Nagydíj 10 különböző pole pozíciós.

1 day agoMexikói Nagydíj - Verstappen a két Mercedes előtt Infostart MTI 2021. 5 hours agoAz idei Mexikói Nagydíjon biztos volt hogy nem az időjárás alakítja majd a szálakat. Mexikói Nagydíj - Időmérő LIVE F1.

Forma-1 - Időmérő edzés. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Valtteri Bottas szerezte meg a 2021-es Mexikói Nagydíj pole pozícióját ezzel pedig ő lett a tizedik aki pole-t.

1 day agoForma-1 Mexikói Nagydíj Jelentés a szabadedzésről. Mexikói Nagydíj rajtrács.


Spielberg Austrian Gp Lewis Hamilton


Brazilian Brasil Brazil Brazilia Autodromo Joe Carlos Pace 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Racing Formula 1 Car


Scje2tvcjkncmm


Exfavs3ygvoham


Wuppz3ac0bwqem


Pin On F1 Latest


Haq7wzqqm 6hgm


S40dcuqsg Q4 M


A57mzmbkrolimm


Mexican Mexikoi Mexico Autodromo Hermanos Rodriguez 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Mexico Sports


Smfhcpztxnq Lm


Pin On Car Business Cars


Exfavs3ygvoham


Lfxn4syu74uamm


Zpxnjx5goapesm


Belgian Belga Belgium Spa Francorchamps 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij メルセデス ベルギー 予選


7 Dv Mgnt7ovpm


Iwrt1brbxbkcxm


5vzxptolauqikm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel